Korporativna uprava | WebOrigo Korporativna uprava | WebOrigo
Korporativna uprava WebOrigo

Korporativna uprava

Firma iz koje je WebOrigio potekao je nastala 1994. godine kako bi pravila kompjutersku grafiku i veb stranice kako bi se smanjili audio fajlovi.

Sudeći po našoj djelatnosti, od 2015. godine se bavimo isključivo kompjuterskim programiranjem, kroz koji smo definisali četiri glavne oblasti: softver za automatizaciju marketinga, prilagođeni korporativni sistem upravljanja, berzanski i finansijski softver (uglavnom trgovina kriptovalutama i onlajn plaćanje kreditnim karticama), i razvoj operativnih usluga i povezanog hardvera za integraciju rješenja.

Ono što ove četiri aktivnosti imaju zajedničko je onlajn automatizacija, jer su sve zasnovane na nekoj vrsti tehnologije zasnovane na Cloud-u.     

2020. godine izvršili smo reorganizaciju naše kompanije; WebOrigo Eesti OU u Estoniji i WebOrigo Magiarorszag Zrt. u Mađarskoj su osnovani, stoga je stvorena WebOrigo grupa. The WebOrigo UK LLP iz UK se pridružio grupi 2021. godine. U februaru 2022. WebOrigo Montenegro D.O.O. osnovan je da pojača naše prisustvo na sunčanom evropskom Balkanu.

Naša svrha je da našim klijentima pružimo transparentne sisteme, dobro dizajnirane i jednostavne za rukovanje. Dajemo sve od sebe da naši sistemi i rad budu održivi i da budemo odgovorna kompanija koja ispunjava industrijske zahtjeve i standarde.