Slanje masovne pošte | WebOrigo
Slanje masovne pošte WebOrigo

Slanje masovne pošte

Masovno slanje postova

Poštanska pisma su i dalje dio naše svakodnevice, jer ako neko želi da bude siguran da će njegovo pismo biti primljeno, oni ga pošalju u poštansko sanduče. Zašto ne bi koristili poštanske pošiljke u marketinške svrhe? Uostalom, ko ne bi otvorio poštansko pismo koje bi mu stiglo u sanduče?

Efikasno rukovođenje kampanje


Uz našu pomoć možete lako da pokrenete masovnu poštansku kampanju čak i bez potrebe da idete u poštu. Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete listu sa sadržajem i primaocima, i svi oni mogu primiti poštansko pismo sa njihovim imenom.

Pismo sa više stranica


Možete da birate između obojenih ili crno-bijelih slova,ili jednostrane ili višestrane poruke. Poštom možete poslati pozivnicu ili čak i brošuru.

Visoka konverzija


U slučaju prodaje biznis paketa, možemo postići visoku efikasnost i visoku konverziju slanjem pošte. U ovom slučaju, marketinška buka je mala, a poštanska pisma poput ovih mogu se lako personalizovati.

Slanje masovnih e-mail-ova

Preduzeća će nastaviti da koriste e-mail kampanje kad se radi o masovnoj komunikaciji sa klijentima. Što više klijenata kupuje onlajn, to je veća potreba za digitalnom posvećenošću i umrežavanjem. Email  marketing je odličan način da se to uradi. Kombinovanjem automatizacije i personalizacije, možete kreirati strategiju koja istinski doseže do Vaših klijenata dok povećavate povrat ulaganja. Oni koji se prijave na vašu mejling listu će povećati broj posjeta na vašem sajtu.

Namjenski server za slanje email-ova


Ako želite da šaljete cirkularne e-mail-ove, trebate da izaberete naš servis za slanje cirkularnih email – ova. Mi ćemo instalirati SMTP servis za vas individualno, garantujući da možete da šaljete stotine hiljada email – ova dnevno, sve bez tranfera u folder za neželjenu poštu i bez promjena u email –ovima.

Organizovanje kampanje


Ako ne želite da se mučite sa slanjem poruka, uređivanjem slika i grafičkim radom u vezi vaših kampanja, to možete povjeriti našem timu.

Usluga čišćenja liste


Ako posjedujete veliku listu adresa, preporučujemo našu uslugu masovne verifikacije email-ova koja efikasno čisti vašu bazu podataka email-ova od nepostojećih adresa.

Slanje cirkularne poruke

Istraživanja su pokazala da više od 95% SMS poruka otvaraju primaoci, za razliku od svih ostalih masovno poslatih poruka.

Brže i efikasnije


Efikasnost SMS marketinga je dokazana od skoro svakog (bilo da je stariji ili mlađi) ko ima mobilni telefon. Štaviše, vaćina koristi pametne telephone, tako da možemo čak i da dodamo linkove u naše poruke.

Brzi pristup


Velika prednost SMS-a jeste da primaoci odmah dođu do tih poruka. Većina primalaca će otvoriti i pročitati tu poruku u roku od sat vremena od prijema. Takođe je i velika prednost što ne postoji filtriranje neželjenih poruka sa SMS-om kao što ima za e-mail.

Precizno mjerljiv rezultat


Lako je moguće onemogućiti praćenje email – ova i mjerenje tačno koliko ljudi ih je otvorilo, za SMS kampanje, provajderi usluga daju tačne povratne informacije o tome da li je SMS isporučen ili se čeka da bude isporučen.