Moderna preduzeća | WebOrigo Moderna preduzeća | WebOrigo
Moderna preduzeća WebOrigo

Moderna preduzeća

Sa ponosom možemo da izjavimo da je WebOrigo Magyarország Zrt. član programa mađarskih modernih  preduzeća. Na ovaj način možemo da obezbijedimo da budemo dobavljač zadataka za razvoj softvera koje finansira Evropska unija, kao odgovorna i transparentna organizacija.

Széchenyi 2020 GINOP, i za novi period, 2021-2027, dostupne su mnoge prilike za prijavu i podržavaju razvoj softvera za preduzeća, čak i ako je u pitanju individualni portal, sistem korporativnog upravljanja ili platforma za upravljanje proizvodnjom i prodajom.

Sistemi koji odgovaraju WebOrigo aplikaciji, postavljeni su na portal programa za moderna preduzeća, kako bi mogli da birate između naših sniženih proizvoda.

Kontaktirajte našeg konsultanta za aplikacije ili koristite našu uslugu strateškog konsaltinga da biste riješili svoju prijavnu dokumentaciju zajedno.

Savezno članstvo

Naša kompanija je član Udruženja IT preduzeća od 2021. godine. Ponosni smo na naše organizaciono članstvo, jer je i to rezultat našeg rada na razvoju softvera koji radimo mnogo godina.

Više o IVSZ

Get in touch with us!

Our employees will contact you as soon as possible.

Gergely Greczi CEO of the WebOrigo group
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo