Uspješne price | WebOrigo Uspješne price | WebOrigo
Uspješne price WebOrigo

Uspješne price

Ponosni smo da kažemo da je više od 1000 firmi isprobalo naš softver za automatizaciju marketinga.

Jedan od naših glavnih partnera je onlajn marketinška agencija The Brandmasters. Oni su ti koji prodaju većinu naših softvera za automatizaciju marketinga kao preprodavci.

Brandmasters Success Stories image

Većina naših saradnji u oblasti korporativnog upravljanja i automatizacije projekata su dugotrajne, traju skoro vječno. Svaki sistem zahtijeva kontinuirani razvoj, a mi se trudimo da ispunimo sve potrebe naših partnera i klijenata do maksimuma.

Radimo sa NewDoggy od 2018. Tokom proteklih nekoliko godina, stvorili smo više od 100 mikro projekata, poznatih po tome što idu jedan uz drugog. Ovo uključuje rješenja koja poboljšavaju webshop, ispravljaju  bagove u hitnim slučajevima, takođe i automatizacija skripti je uključena u listu porudžbina. 

NewDoggy success story reference WebOrigo

Pored sistema za korporativno upravljanje, takođe se bavimo sistemima za organizaciju obrazovanja, osnovno upravljanje i upravljanje kupcima. Štaviše, takođe primjenjujemo naše znanje stečeno od razvoja sistema na neke komplikovanije projekte gdje je potrebno integrisati nekoliko sistema ili spajati sisteme.

Mnogo dugujemo našim preprodavačkim partnerima koji svakodnevno jačaju naš brend, jer do većine kupaca ne dolazimo direktno, već preko njih.

StillDesign WebOrigo Partner logo

Reference