Mala preduzeća | WebOrigo
Mala preduzeća Banner

Mala preduzeća

Pomažemo malim preduzećima da rastu i uđu na tržište našim modernim i isplativim rešenjima.

razvoj vebsajt weborigo

Da li želite da povećate promet svog poslovanja? Sigurni smo da je automatizacija rješenje.

Kao tržišni lider u Mađarskoj, WebOrigo pruža najsavremenija IT rješenja za mala, srednja i velika preduzeća, dajući vašoj kompaniji značajnu tržišnu prednost u odnosu na konkurenciju koja koristi zastarele tehnologije. Pružamo rješenja koja su dostupna čak i malim preduzećima i koja vas mogu odvesti na sledeći nivo na pristupačan način, bilo da se radi o poslovanju sa jednim ili više ljudi.

Naše usluge za mala preduzeća

Pružamo sveobuhvatnu uslugu kada je u pitanju razvoj web stranica i web prodavnica. Naši jedinstveni razvoji su izdržljivi i ispunjavaju najnovije bezbjednosne zahtjeve, takođe su dostupni po pristupačnoj cijeni, kako sa mogućnošću plaćanja na rate tako i sa mogućnošću jednokratnog plaćanja.

Razvoj web sajtova


Našim klijentima pružamo jedinstven web izgled bilo da žele da naprave nešto novo ili renoviraju svoju postojeću web stranicu. Naše usluge su dostupne od najmanjih ciljanih stranica do razvoja složenih platformi. Naši prethodni radovi obuhvataju web stranice u rasponu od jednostavnih prodajnih ciljanih stranica do korporativnog portala sa milionima posjeta.

Po potrebi pružamo i prilagođeni dizajn brenda, kao i planiranje procesa i konsultacije za dizajn web stranice. Ove dodatne usluge uvjek zavise od potreba korisnika. Ako niste sigurni šta da izaberete, zakažite termin za besplatnu 15-minutnu konsultaciju.

Razvoj web prodavnica


Već možete prodavati sa jednostavnom jednostraničnom web-stranicom koja ima obrazac, ali nema sumnje da je pojava online prodavnica učinila proces naručivanja mnogo lakšim. Naš sistem web prodavnica razvijamo od 2015. Za to vrijeme isporučili smo ili vodili više od 100 web prodavnica našim kupcima.

Trudimo se da naše iskustvo ne samo u oblasti razvoja već i u radu prenesemo na naše klijente. Bilo da je u pitanju nadogradnja web prodavnice ili usluga rada i održavanja na mjesečnom nivou.

Takođe nudimo snižene cijene usluge otpremanja proizvoda i sadržaja preko naših podizvođača.

Prodaja i marketing


Dobra web stranica nije dovoljna da biste imali dobar promet. Uspostavljanje kanala prodaje i marketinga su od suštinskog značaja. Bilo da se radi o upravljanju oglasima, automatizaciji marketinga ili pronalaženju kupaca, s ponosom preporučujemo naše sisteme ili, ako je potrebno, naše podizvođače da organizuju vašu prodaju i nadgledaju vaše kampanje.

Sprovođenje novih ideja


Nove ideje mogu izaći iz nečije glave. Ako želite da sa svojom kompanijom ili sami pređete na potpuno novu oblast, možete računati na nas kao partnera. Možete računati na nas čak i sa svojom najkompleksnijom idejom za razvoj aplikacija. Pomažemo našim klijentima sa predvidljivim rasporedom plaćanja i planovima da tačno vide korake, čak i ako nisu iskusni programeri softvera ili projektni menadžeri.

Takođe vam možemo pomoći da razvijete i osmislite svoju novu ideju kroz naše konsultantske usluge, koje možete koristiti čak i samo jedan sat.