Masovna verifikacija Email-a | WebOrigo
WebOrigo Masovna verifikacija Email-a

Masovna verifikacija Email-a

O masovnoj verifikaciji email – ova

Ako izaberemo automatsku verifikaciju, ne moramo bespotrebno da ulažemo  novac, resurse, vrijeme, ni energiju  u toku rada koji se ionako neće isplatiti. Može se izbjeći slanje sadržaja email adresama koje su nepostojeće, ili email – u koji je zaglavljen negdje gdje bilo ko može da mu pristupi. To je razlog zašto je veoma bitno da provjeravamo informacije naših klijenata, bilo jednom ili po rasporedu, da bi bili sigurni da dobijaju poruku koju smo im namjenili.

Tokom verifikacije dobićemo detaljne povratne informacije o tome gdje bi se naš email mogao zaglaviti. Zahvaljujući ovome, možemo ispraviti greške, i takođe možemo preuzeti rezultate u Excel tabeli jednostavnoj za korišćenje.

U slučaju da šaljete ličnu ili povjerljivu poruku, toplo se preporučuje da provjerite autentičnost primaoca. To je zato što zaglavljene poruke mogu stići do neželjene osobe koja ih može zloupotrijebiti.

Zašto je grupna provera Email–a  dobra?

Ne trošite resurse nepotrebno na ono što vam ne treba. Uz pomoć našeg sistema možete provjeriti da li su email adrese u vašoj bazi podataka tačne. Izaberite paket koji vam odgovara najviše i možete započeti verifikaciju. Nakon toga, mi ćemo dopuniti vaš revizijski bilans, koji možete koristiti i kasnije.

Pružamo vam priliku da testirate sistem; unesite svoje podatke u kontaktni obrazac ispod, i napravićemo nalog za vas da verifikujete 100 adresa e–pošte. Naravno, ovo ne uključuje nijednu obavezu plaćanja.

Ako ne nađete nijedan od paketa odgovarajućim i imate veće zahtjeve, mi ćemo vam biti na raspolaganju da vam damo posebnu ponudu. Kontaktirajte nas ili popunite formular ispod.