Rad web stranice | WebOrigo
Rad web stranice banner image WebOrigo

Rad web stranice

O rad web stranice

Da li vam se ikada dogodilo da vaša web stranica iznenada prestane da funkcioniše? Možda vam je iznenada trebalo ažuriranje ili ste htjeli nešto izmijeniti? Ako je odgovor da, onda možemo pomoći; među našim opsežnim uslugama preuzimamo rad i kontinuirani nadzor web stranica, web prodavnica i online sistema.

U današnje vrijeme, efikasan rad web stranice, njeno kontinuirano održavanje i maksimiziranje performansi zahtijevaju tehničku stručnost zbog složenosti web stranica. Svakodnevni zadaci, kontinuirano mjerenje učinka, postavljanje sadržaja i izgradnja povezanog marketinga su ogroman zadatak, a bez stručnjaka nije nimalo efikasan. Međutim, imate priliku da djelimično ili u potpunosti prenesete ove zadatke, garantujući efikasniji i isplativiji način rada Vaše web stranice.

Cloud prostor i lična e-mail adresa

Pristupačnost

Danas je stalna dostupnost web stranice osnovni zahtjev. Stoga, kao I u oblasti rada sistema, garantujemo da će vam naši profesionalci u svakom trenutku biti na usluzi, te će u slučaju pojave problema odmah početi sa radom i otkloniti ih u najkraćem mogućem roku. Kao rezultat toga, ako dođe do problema, ne morate gasiti svoju web stranicu danima i nećete izgubiti prihod zbog gubitka vremena.

Ispravljanje grešaka

U slučaju grešaka, ne morate gubiti vrijeme tražeći ih; ispravit ćemo sve probleme koji se pojave. Prepustite funkcionisanje Vaše web stranice nama, mi radimo sa sigurnim sistemima, tako da možemo garantovati sigurnost Vaše web stranice. Garantujemo kontinuirani rad; u slučaju grešaka, mi ćemo ih odmah otkloniti, a naši iskusni stručnjaci će vam biti na raspolaganju u slučaju bilo kakvog poremećaja.

Upravljanje sadržajem

Imati lijepu web stranicu prilagođenu korisniku nije dovoljno ako nema sadržaj koji se stalno ažurira. Naš tim vam može pomoći ne samo da otpremite sadržaj, već i da ga stalno pišete i uređujete. Preko naših podizvođača možemo prevesti sadržaj na brojne jezike, podići ga i postaviti i na platforme društvenih medija. Ako je potrebno, možemo čak razviti i automatski sistem dijeljenja sadržaja.

Kontinuirano ažuriranje

Imati lijepu web stranicu prilagođenu korisniku nije dovoljno ako se vaš serverski sistem ne ažurira stalno. Bilo da se radi o WordPressu, Joomli ili prilagođenom razvoju, dobavljači usluga i programeri softvera objavljuju ažuriranja kako bi vaša web stranica mogla raditi bez bilo kakvih ranjivosti ili slabih tačaka. Ova ažuriranja moraju biti postavljena na vrijeme jer garantuju pravilan rad web stranice. Ako se ažuriranja ne dovrše, lako možemo postati meta napada, gdje neuspjeh ažuriranja može čak rezultirati pravnom odgovornošću.

Efikasnost

Analitički alati koji se danas koriste mogu obraditi mnogo podataka o korisnicima i njihovim aktivnostima, pružajući mogućnosti za mjerenje i sistematizaciju. Međutim, važno je znati da korištenje ovog softvera često zahtijeva ozbiljnu stručnost, iskustvo, pa čak i znanje programiranja. Zaposleni u WebOrigo-u imaju znanje koje im je potrebno za obradu statističkih podataka i informacija i pružanje ažuriranih informacija, što vam olakšava donošenje strateških odluka, a samim tim vodi do efikasnijeg upravljanja poslovanjem.

Konsalting

Određujemo ciljeve i alate koji će se koristiti, zatim pregledavamo postignute rezultate i postavljamo ciljeve u intervalima ili u kontinuiranom svakodnevnom odnosu. Ovo nam omogućava da vidimo kakav je učinak stranice, a u slučaju slabog prometa, loših konverzija ili eventualno lošeg učinka, imamo priliku da ispravimo grešku. Ne morate brinuti, naši stručnjaci se brinu da vaša web stranica radi nesmetano i bez problema svaki dan u godini.

Predvidljivi troškovi

Operacije se mogu planirati unaprijed, a operativni troškovi se mogu kontrolisati, tako da nema potrebe da imate visoko obučenog sistem administratora u svom osoblju, ovo rješenje je jeftinije - i na kraju, ali ne i najmanje važno, olakšava administraciju.

Često Postavljena Pitanja

Sign up for our newsletter!

Sign up for our newsletter to be the first to know about our latest projects and technological innovations.

Referencies

Recommended services