Kupovina medija, upravljanje kampanjama | WebOrigo
Weborigo Kupovina medija, upravljanje kampanjama

Kupovina medija, upravljanje kampanjama

Marketinške kampanje

Upravljanje kampanjom je skup pažljivo planiranih i implementiranih aktivnosti koje imaju za cilj postizanje korisnih poslovnih ciljeva. Online ili offline marketinške kampanje transformišu ciljeve kompanije u ostvarive ciljeve koji zadovoljavaju potrebe kupaca i mogu se implementirati korak po korak. Pomažu u izgradnji povjerenja u brend.

Marketinške kampanje na društvenim mrežama osmišljene su da skrenu pažnju potencijalnih kupaca kompanije na postojeće platforme društvenih medija. To se postiže stvaranjem sadržaja koji je specifičan za ove korisnike kako bi mogli kliknuti, čitati i kasnije postati kupci.

Kupovina medija

Suština naše usluge kupovine medija je da preuzmemo računovodstvo reklama, vođenje vaših računa za naplatu, pa čak i da unaprijed finansiramo reklamu do ugovorenog iznosa. Velika prednost ovoga je što ne morate svakog mjeseca prikupljati sve račune ili ih plaćati pojedinačno, jer to umjesto vas radi naša kompanija. Sve predstojeće troškove koji su nastali tokom vođenja kampanje možete podmiriti jednom fakturom sa crnogorskim PDV-om.

Upravljanje kampanjom

Do korisnika možemo doći putem oglasa, koristeći naše marketinške kampanje. Već smo pokrenuli nekoliko onlajn marketinških kampanja na Facebooku, Instagramu, Googleu, Linkedinu i TikToku.

Postoji nekoliko stranica, kao što je TikTok, gdje samo ugovorni partneri smiju objavljivati ​​oglase. To također možemo osigurati, jer također imamo pristup ovim zatvorenim stranicama preko naših partnera.

Get in touch with us!

Our employees will contact you as soon as possible.

gergely greczi weborigo ceo
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo