Multinacionalne kompanije | WebOrigo
Multinacionalne kompanije Banner Image

Multinacionalne kompanije

Za velika preduzeća nudimo jedinstven softver i sisteme velikog kapaciteta koji se mogu prilagoditi do najsitnijih detalja.

Pružamo sveobuhvatnu IT uslugu za velika preduzeća.

Naša najvažnija i najveća prednost za velika preduzeća je što WebOrigo pruža vašoj kompaniji kompletnu IT uslugu. Možete računati na nas kao na stalnog partnera, od obavljanja malih zadataka do dugoročnih projekata.

Naš tim uključuje sve od grafičkog dizajnera preko projekt menadžera do sistem dizajnera koji je važan u realizaciji projekta. Za realizaciju narudžbina ili naše svakodnevne rutine biramo partnera od povjerenja iz naše široke mreže kooperanata.

Prisutni smo u svim važnim oblastima automatizacije zasnovane na Cloud-u, od automatizacije marketinga preko sistema za upravljanje edukacijom do finansijskih rješenja. Pomažemo vam kako u tradicionalnom razvoju tako i u razradi inovativnih ideja, kroz višedecenijsko iskustvo naših stručnih kolega.

Naše preporučene usluge za velika preduzeća

WebOrigo portfolio uključuje sve usluge koje su neophodne za stabilno onlajn prisustvo velikog preduzeća. Sa nama možete iskoristiti prednosti digitalizacije i u smislu smanjenja troškova i poboljšanja efikasnosti.

Strateški konsalting


I pored najbolje interne stručnosti, veoma je važno da i spoljni posmatrač izrazi mišljenje o projektima. Kao IT konsultantski partner, možemo vam pomoći od razmišljanja do pisanja projektne dokumentacije.

Razvoj sistema po mjeri


Naši klijenti uključuju nekoliko međunarodno značajnih kompanija koje kontaktiraju WebOrigo većinu vremena zbog svojih potreba za razvojem po mjeri. Vršimo razvoj softvera za naše klijente koji obuhvata sve procese od dizajna do rada.

Rad sistema


Znamo da je stabilan partner izuzetno važan za svako veliko preduzeće. Vjerujemo da je WebOrigo najbolji izbor za ovo. Povjerite nam kratkoročno ažuriranje i rad na web sistemu.

 

Naš cilj je da budemo u stalnom kontaktu sa našim korporativnim partnerima, pomažući im u situacijama koje nastaju u njihovom svakodnevnom poslovanju.

 

Mi smo partneri velikih preduzeća

Obezbjeđujemo posvećenog menadžera projekta

Svaki naš veliki korporativni klijent ima svog stalnog menadžera projekta sa kojim mogu da kontaktiraju u bilo kom trenutku. Važno nam je dugoročno i pouzdano partnerstvo. Naša određena kontakt osoba je spremna da preporuči najboljeg stručnog kolegu ili najpogodnije IT rešenje našim korporativnim partnerima.

Radimo sa predvidljivim troškovima

Znamo koliko je važan stabilan i unaprijed planiran raspored plaćanja u slučaju velikih preduzeća, tako da obezbjeđujemo predvidljive troškove i takođe sklapamo ugovore na bazi satnice.

Naši završeni projekti

Tokom proteklih nekoliko godina dokazali smo desetinama velikih međunarodnih kompanija da smo u stanju da ispunimo i najsloženije potrebe. Posvećeni smo pokrivanju najšireg mogućeg spektra potreba za razvojem softvera našim razvojem. Bilo da se radi o sistemu za upravljanje učenjem, sistemu upravljanja skladištem, sistemu za upravljanje dokumentima ili upravljanju rezervacijama, naš tim stručnjaka će biti vaš pouzdan IT partner na duge staze.

Naše preporučene usluge za srednja preduzeća