Podizvođači, preprodavci | WebOrigo
WebOrigo Podizvođači, preprodavci Banner Image

Podizvođači, preprodavci

Smatramo da je veoma važno da proširimo našu mrežu i da sarađujemo sa našim preprodavačkim partnerima u prijateljskoj atmosferi.

Postanite naš partner za preprodavce

Ogromna većina naših usluga stiže do krajnjih korisnika preko partnera preprodavaca. Uglavnom sarađujemo sa marketinškim agencijama koje nam, pored prodaje našeg softvera za automatizaciju marketinga, povjeravaju poslove funkcionisanja sajta i razvoj prilagođenih sistema.

We have already worked with the following agencies

Tražimo preprodavce za sledeće lokacije

LMS Sales representative

Part Time
Hungarian, English
Budapest, HU
Prijavite se

Regional Sales Director - Baltic region (EE, LT, LV)

Part Time
English, Estonian
Tallinn, EE
Prijavite se

Regional Sales Director - Hungary

Full Time
Hungarian, English
Budapest, HU
Prijavite se

Zašto vrijedi biti naš partner?

WebOrigo je posvećen da svojim partnerima pruži jedinstveno i sveobuhvatno rješenje za svaki problem. Zahvaljujući našem širokom asortimanu proizvoda i mreži dobavljača, možemo ispuniti sve potrebe zasnovane na webu i cloud-u, tako da možete računati na nas od pod-projekata do opšte implementacije.

Svoje sisteme razvijamo pojedinačno, pokušavajući da svedemo na minimum zavisnosti od treće strane kako bismo mogli da imamo jasno razumjevanje do najsitnijih detalja o svemu što prodajemo i da preuzmemo odgovornost za to. Zato, kao kompanija za razvoj softvera, možete računati na nas da upravljamo, ispitujemo i obezbjeđujemo bilo koji CMS sistem koji je razvijen po narudžbi ili otvoren kod.

Radimo na zadovoljstvo naših kupaca

Posvećeni smo pružanju najbolje usluge našim partnerima i klijentima. Nema boljeg dokaza za to od naših više od 1.000 prethodnih kupaca i miliona krajnjih korisnika koje smo opslužili preko njih.

Imamo široku mrežu podizvođača

Tokom godina stekli smo uvid u sve oblasti onlajn automatizacije i stekli dubinsko znanje. U oblastima u kojima nismo najbolji, sklopili smo ugovor sa  podizvođačem koji pruža uslugu, čime garantuje najbolji kvalitet našim preprodavcima.

Mi rješavamo svaki problem

U principu, naš posao je razvoj softvera po narudžbi, stoga možemo da modifikujemo bilo koji sistem, bilo da je to WordPress, Drupal, Joomla, Wix ili zapravo prilagođeni razvoj. Možemo da ga pregledamo, obezbjedimo adekvatnu sajber zaštitu, predložimo poboljšanja, integrišemo ga sa nečim, omogućimo nove funkcije ili ga nadogradimo.

WebOrigo obezbjeđuje poseban tim ili kontakt osobu za svaki proces kako bismo najefikasnije obavili posao.

Svi naši kupci su podjednako važni

Važno je napomenuti da ne biramo projekte koji predstavljaju jedinstven način na tržištu sa ovim, tj. ne postoji minimalna vrijednost porudžbine za naše partnere. Ne praktikujemo da se bavimo samo projektima milijonskih vrijednosti. Ovo je baš tako. Kada je riječ o jednosatnom rešavanju problema, naš partner može slobodno da nam ga povjeri, jer mi to sa zadovoljstvom prihvatamo, upravo to znači partnerstvo za nas. Svoje zapošljene i podizvođače možemo delegirati za poslove na način da oni imaju potrebno vrijeme kako za takve sitnije poslove, tako i za projekte koji traju godinama.

Često Postavljena Pitanja