Srednja preduzeća | WebOrigo
Srednja preduzeća Banner Image

Srednja preduzeća

Možemo da ispunimo sve jedinstvene potrebe srednjih preduzeća od digitalizacije preko marketinga do optimizacije troškova.

Srednja preduzeća

Mi smo sveobuhvatni IT partner za srednja preduzeća.

WebOrigo ima za cilj da bude partner za srednja preduzeća koja pružaju opšta IT rješenja. Trudimo se da pokrijemo potrebe širokim spektrom ponuda, od manjih projekata do većih investicija.

Naše usluge pružaju pomoć kako u prodaji tako i u poslovanju.

Želimo da budemo partner za preduzeća srednje veličine koja zadovoljavaju njihove IT potrebe od A do Ž. Od marketinških rješenja preko razvoja web portala do rada.

Sve naše kupce smatramo partnerima


Usvajanje jedinstvenog načina na tržištu ne biramo na osnovu veličine projekta.

Vjerujemo da je razvoj od nekoliko sati jednako važan kao i potpuno novi sistem nastao iz godina saradnje. Upravo zbog toga dizajniramo naše cijene i raspored rada na način da možemo da preuzmemo i male i velike projekte brzo i odgovorno.

Zašto ovo radimo? Namjeravamo da sarađujemo sa našim klijentima kao partneri, razumijemo njihove probleme i pružimo odgovarajuću, stručnu pomoć u svim temama vezanim za IT. Konstruisali smo sisteme koji mogu da prihvate i male projekte i projekte koji zahtijevaju cio tim.

Pružamo kompletnu, pouzdanu uslugu


Kao kompanija koja posluje u više zemalja, naša grupa kompanija zapošljava desetine programera na nekoliko kontinenata. Od dizajna programa, vizuelnog dizajna i UX / UI elemenata do testiranja, pružamo dodatne usluge našim klijentima pored stvarnog razvoja. Imamo tim konsultanata sa pravnim i operativnim iskustvom. Kroz strateška partnerstva, u mogućnosti smo da našim klijentima pružimo brojne dodatne usluge po atraktivnim cijenama.

Naša ideja je kvalitet


Obezbjeđenje kvaliteta nam je važno, tako da od početka do kraja projekta upravljamo zadacima u samorazvijenom sistemu upravljanja projektima i kvalitetom. Ovo garantuje maksimalnu sigurnost podataka i osigurava da se svi dolazni zahtjevi i nalozi ispunjavaju na vrijeme.

Korak po korak za savršen krajnji rezultat

0

Procjena potreba

Ako još uvjek ne znate šta bi tačno pomoglo vašem poslovanju da napreduje i poveća efikasnost, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam dati sugestije.

1

Dizajn

Pružamo niz usluga dizajna, bilo da se radi o strateškom dizajnu, dizajnu sistema, vizuelnom dizajnu, UX i UI dizajnu. Svaka karakteristika opisuje proces u softveru.

2

Implementacija

Suštinski dio razvoja softvera je programiranje, što je naravno naša osnovna djelatnost.

3

Testiranje

Suštinski dio razvoja je izvođenje testova programera i korisnika. Obavezujemo se da našim klijentima isporučimo funkcionalni sistem bez grešaka.

4

Prodaja

Kada napravimo vaš novi softver, portal ili web stranicu, rado vam pomažemo da ga prodate i upoznate sa budućim korisnicima. Za ovo preporučujemo naše partnere marketinške agencije podizvođača ili naša rješenja za automatizaciju marketinga.

5

Upravljanje

Možete računati na WebOrigo i za kontinuirano poboljšanje i za rad. Uz pomoć prvog servisa, možete dobiti softver koji stalno odgovara trendovima, a sa drugim možete biti sigurni da se prave kontinuirane rezervne kopije, uz trenutnu dostupnost. Nadalje, u slučaju rada, mi stalno ažuriramo potrebne komponente softvera, tako da ga isporučujemo sa zaštitom.

Srednja preduzeća

Takođe je važno znati da imamo nekoliko gotovih sistema koji se nazivaju box proizvodi. Oni se prodaju na osnovu fiksne naknade ili mjesečne naknade, tako da ako kupite naš sopstveni box proizvod, možemo vam pružiti bolju ponudu nego u slučaju razvoja po porudžbi. U isto vrijeme, možete uživati u prednostima jedinstvenosti i prilagođavanja za jednokratnu cijenu podešavanja.

Our recommended services for midsize businesses