Veb dizajn, grafički radovi | WebOrigo
Veb dizajn, grafički radovi WebOrigo

Veb dizajn, grafički radovi

Grafički radovi

Dizajn veb slika

S obzirom na to koliko brzo raste broj web sajtova i veb aplikacija, oblast veb dizajna je takođe prerasla u brzo rastuću i izuzetno važnu oblast. Samo razmislite o tome: da li volimo da pretražujemo web sajtove sa neprobojnom i dosadnom površinom ili tražimo jednostavnu ali i dalje dobru alternativu. U većini slučajeva, prvi utisak našeg web sajta može biti važan, pa ako korisnik ne može sa lakoćom da ga pregleda, vjerovatno će ga samo zatvoriti.

Srećom, imamo dosta grafičkih alata na raspolaganju, od kojih Figma zauzima veoma istaknuto mjesto. A zašto je tako posebna? Alat za web dizajn dostupan sa ovog web interfejsa, pored toga što je jednostavan za korišćenje, pomaže dizajnerima da rade sa dosta različitih funkcija.

Dizajniramo vašu web sliku preko sistema Figma, tako da dobijate moderan, jasan vizuelni dizajn koji može biti otvoren sa bilo čega. Zaboravite neotvorljive formate koje šalju grafički stručnjaci, jer vi ne morate da preuzmete bilo šta za Figmu, možete pogledati vizuelni dizajn koristeći samo pregledač.

Logo dizajn

Naša druga popularna usluga koja je neophodna za svaku kompaniju je dizajn logotipa. Svima je potreban logo, za brend, jer će to identifikovati posao. Logo definiše kompaniju, nezaboravan je i pomaže u izgradnji brenda.

Naši grafički stručnjaci stavljaju veliki naglasak na dizajn logotipa tokom dizajniranja slike; pošto će slika biti određena prvenstveno logotipom.

Ostale grafičke usluge

Bez sumnje, naše najpopularnije usluge su dizajn logotipa i imidža, ali postoji i veliki broj drugih dostupnih grafičkih usluga:

Dizajn vizit karte


Dizajn letaka


Izrada banera


Štampana izdanja


Knjiga korporativnog identiteta


Dizajn uzoraka dokumenata


Video montaža


Izrada ikona


Izrada žičanog okvira


Izvođenje grafičkih radova

1

Početni sastanak

Prije svega, naš menadžer projekta ili grafički dizajner će sa vama razgovarati o vašim potrebama na sastanku. Nakon toga se može započeti sa radom.

2

Grafički dizajn

Tokom izrade planova, stalno ćete dobijati vizuelne planove, uputstva, verzije, koje možete pregledati. Recenzije će biti uključene i dalje verzije će vam biti poslate.

3

Transfer

Kada konačna verzija bude prihvaćena, poslaćemo višestruke rezolucije vektora i fiksne veličine formata tako da će korišćenje materijala biti zgodno čak i za štampače i interne korisnike.

Često Postavljena Pitanja

Sign up for our newsletter!

Sign up for our newsletter to be the first to know about our latest projects and technological innovations.

Recommended services